reklamujesz gierke, a moze bys tak podal adres w sieci.....bo jak sie domyslam to gra sie na przegladarce.... ?? grasz w fife przez neta ?? 07 oczywiscie to napisz to se popykamy ;p

www.thecrims.com to jest ta gierka. Nistety jeszcze sie nie rozpoczeła.
No to se jeszcze poczekam. A jaka to ta twoja bo coś jeszcze nie słyszałem o niej????
nie slyszales o fife 2007 ????????????????????

normalnie, nie musisz zadnych kont zakladac, wchodzisz do gryt wybierasz trybwieloosobowy wpisujesz np. moje ip i laduje i za kilka minutek gramy
tylko trza miec neta wlaczonego .... ;p pozdro

jak grasz to mi pomoz , kurde gram mam 0$ energia 7% jak to jakos podkrecic zeby bylo szybciej i chce by alfonsem i mam nick ecia15 a ty?stworzymy gang ?

tynku jakiego masz respa ja 350 po kilku dniach gry pierwsza tura w moim zyciu ;p
a ja mam 540 respa na koncie "ecia15" i 7 ofiar a na drugim tez jakos tak tez tyle ofiar 7 i resp podobny jakos, tylko ze na obu siedze w szpitalu na syfa
( i warto podkreslic ze zlalam kilku brazylii
))) 2 nick " jermah", aha i mam ciekawa wiadomosc, pani K..... odchodzi prawdopodbnie na emeryture pod koniec roku, a jutro mamy z nia ostatnia lekcje, i po feriach bedziemy miec z kims innym bo ta biedna pani nie daje nam rady, zwlaszcza wrednym chlopcom 

Cześć wam!!! Dawno mnie tu nie tu było. Ja nie grałem w the crims bo nie miałem czasu. Teraz dalej gram i mam 900 respa 10 ofiar i 5 fabryk heroiny. Teraz będe częściej tu zaglądał. Kto ma pytania niech pisze. Odpowiem na wszystkie. Pozdro
a ja sie musze pochwalic ze mam 1044 respa i 17 ofiar plus jakies 10 fabryk hashu 

Pragne poinformować iż dziś skończyła się kolejna edycja, nawet nie wiem która gry The CRIMS, nabiłam 2500respa...
zabiłam 25 użytkowników TC...jak na pierwszy raz to niezle, chociaz jakby porównać do wyniku zwyciezcy edycji.....jakies 70 tys respa
ciezko bedzie wygrac, ale sie postaram
Pozdruffki dla fanow TC .

tynku tynku ja juz niegram bo mie to wkurza ze mi sie to wszystko resetuje w nowej turze!